Review: Snap! Fotograferen met je Smartphone

IMG_4474

Anki Wijnen blogger van Zilver Blauw heeft nu twee boeken op haar naam staan. Na het lezen van haar boek Shoot! ben ik erg nieuwsgierig of dit boek een toevoeging is na Shoot! of dat je dit boek beter kan laten liggen.

IMG_4479

Met je smartphone kun je bijna net zulke mooie foto’s maken als met een spiegelreflexcamera. Als je maar weet hoe. Anki Wijnen, bekend van haar blog Zilverblauw.nl en auteur van het populaire boek fotografie-boek Shoot!, deelt haar tips en tricks en laat zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand.

IMG_4483

Snap! fotograferen met je smartphone valt meteen op doordat het boek is gebonden in  linnen en heeft frisse kleuren als vormgeving. De titel van het boek is gedrukt met zilver folie. De opmaak is inspirerend en raak je zeker geïnspireerd om zelf foto’s te gaan maken met je smartphone. Dit boek zeker een eyecatcher voor op je salon tafel.

In Snap! komende volgende hoofdstukken aanbod:

  • Over fotografie & smartphones
  • De basis
  • Compositie
  • Creatieve tips & tricks
  • Techniek
  • Fotobewerking
  • Stijl & concept

IMG_4486

De schrijf stijl van Anki spreekt mij erg aan, alles is uitgelegd op een begrijpelijke manier en het boek leest fijn weg. De informatie in het boek is begrijpelijk en na het lezen van dit boek heb je zeker 1 of meerdere tips uit gehaald waardoor je foto’s kunnen verbeteren. De technische aspecten van dit boek komt overeen met die van het eerste boek Shoot!

Is Snap! een aanrader?

Als je fotografeer skills wilt verbeteren en meer kennis foto’s wilt maken met je smartphone is dit boek zeker een aanrader. Zitten mooie sfeer afbeeldingen in en boek is mooi vormgeven. Ben je al aardig technisch met foto’s maken met je mobiel kan dit boek niet heel veel toevoeging voor jou hebben.

Boek is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels en webshops. Het boek kost € 16,99 euro cent.

Schermafbeelding 2018-01-29 om 17.52.18

 

Liefs,

3 gedachtes over “Review: Snap! Fotograferen met je Smartphone

  1. Ik was al erg benieuwd naar dit boek 🙂 Vraag me vooral af of deze tips voor alle telefoons op gaan. Heb zelf bijvoorbeeld de iPhone 5c. Die camera is niet slecht, maar ook al lang niet meer om over naar huis te schrijven. ( Oja, het viel mij op dat de laatste regel aan tekst in je blog is weggevallen! Even aanpassen 🙂 )

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s