Mijn favoriete Nederlandse Etsy Shops

Etsy is een website waar iedereen gemakkelijk webshop kan starten. De enigste eis is dat er alleen handgemaakt en vintage spullen verkocht worden. Zie het als een platform voor een hele hoop unieke items. Ik deel met jullie een paar van mijn Nederlandse verkoopsters die zeker de moeite waard zijn om kijkje te nemen in hun Etsy shop.

Iris borduurt

Iris is nu klein jaartje begonnen met borderuren maar maakt hele toffe items. Wat is begonnen als bezigheids-therapie is ontstaan in haar eigen Etsy shop. Op Instagram wordt je op de hoogte gehouden wat je in haar shop binnenkort kan verwachten. Deze borduur werkjes zijn leuke details om op te hangen in je huis.

FlowerPower Design

FlowerPower Design is een handgemaakt sieraden merkje die geïnspireerd is door Cosmos, Gaia & het strand. Anne werkt samen met edelsmid uit Bali, waar ze op dit moment ook heen is voor werk bezoek. Wil je een heel persoonlijk cadeau geven dan kan je ook sommige sieraden personaliseren. Haar shop heeft een pauze gehad maar is nu weer in de lucht en komen weer nieuwe items toegevoegd. op Instagram blijf je op de hoogte van alle mooie sieraden met een perfecte afbeeldingen die bij de sieraden passen.

Teddy & Wool

Rianne maakt al haar wandkleden en planten hangers zelf met veel plezier. Haar passie is ontstaan door een liefde voor interieurontwerp en natuurlijke vezels. Wat ik een leuk detail vind van haar werk is dat een deel van het wol vers geschoren is van Nederlandse schapen. Dit geeft voor mij nog meer karakter aan de items. Je kunt wandkleden kopen in diverse maten. Of je nu een mega eyecather wilt ophangen of een kleiner werk een ding is zeker het geeft sfeer aan je huis. Haar Etsy shop is zeker een kijkje waard. Rianne is ook te vinden op Instagram waar ze haar werken deelt.

Studio Hoeked

Vol met veel creatieve ideeën is Marlot begonnen met haar eigen shop om te doen waar ze echt blij van werd: Totale creatieve vrijheid met teksten en liefde voor de natuur. De stijl van Marlot vind ik erg toegankelijk, mooi en een groot deel van haar posters zouden in bijna iedereens interieur passen. Nog een pluspunt, naast dat de poster mooi zijn vormgegeven is ook heel betaalbaar.  Kijk zeker even bij haar shop of Instagram.

Dus zoek je nog een leuke cadeautje voor Sint of Kerst? Kijk zeker bij deze verkoopsters. Kijk ook zeker even veder rond op Etsy er staan zoveel toffe items op een hele leuke tip voor een persoonlijke cadeautje om te geven.

Liefs,

17 gedachtes over “Mijn favoriete Nederlandse Etsy Shops

Plaats een reactie