Bullet Journal van de Action + tips

IMG_4901
Op dit moment zijn er weer bij veel Action filialen de bullet journal er weer. Na een aantal maanden deze hebben te gebruikt ben ik meer dan tevreden. De minpunten die er aan zitten zijn klein en ik ben voornamelijk positief.

Wat ik van de bullet journal vind?

IMG_4906

De positie van deze bujo is dat fijn papier is om te werken. Dat de pagina’s wit zijn vind ik persoonlijk erg fijn. De ghosting vind ik prettig je kan eventuele weekpagina’s zo makkelijker doorvoeren naar rest van je pagina’s. Waterverf drukt niet door maar gaat papier wel beetje van kreukelen. Alochol stiften drukt wel door op meerdere pagina’s wat ik niet heel raar vind voor de pagina dikte.

Wat een nadeel kan zijn bij de bullet journal van de Action is dat bij sommige exemplaren de kaft los laat. Het is denk ik hierbij beetje kwestie of je mazzel of pech heb. Ik zelf heb dat niet ervaren. De pagina’s met stipjes lopen niet 100% gelijk het loopt soms een beetje scheef af door hoe het is afgesneden. Ik zelf vind dat niet storend.

Raad ik deze bullet journal aan? Jazeker de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor nog geen 1,99 euro cent. De bullet journal is bij de meeste Action filialen nog steeds te koop en beschikbaar in diverse covers.

Bullet Journal tips

IMG_4907

  1. Het  doordrukken vanwege verf, stiften of andere items kan je verminderen door een blad achter je pagina te leggen. De inkt zuigt zich in het blad en de achterkant van de paigna’s maar drukt niet door naar meerdere pagina’s.
  2. Foutje gemaakt? Plak er een stukje papier of een leuk plaatje op.
  3. Weetje niet wat voor jou werkt met trackers, weekpagina’s etc. Zoek heel veel voorbeelden op en probeer het uit. Zo ervaar je wat voor jou wel of niet werkt.
  4. Verzamel plaatjes uit tijdschriften of kijk in folders voor leuke dingen voor je bujo. Hoe meer je er op gaat letten hoe meer je knutsel items tegen kom.

Geen inspiratie?

IMG_4903

Heb je even geen inspiratie meer en weetje niet wat voor nieuwe pagina’s je moet maken?

Liefs,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s