Het huis uit + moodboard & tips

Schermafbeelding 2018-09-15 om 20.11.03.png

Zo blij met een eigen huisje! Er is een hoop veranderd en een hoop gedaan van laminaat leggen tot aan verven. Er zit meer werk in verhuizen en klussen als ik dacht maar ik ben heel blij met eind resultaat. Ga jij binnenkort verhuizen of je huis opknappen ik geef je een aantal tips!

Moodboard

Schermafbeelding 2018-08-28 om 22.02.40

Wat ik persoonlijk het leukste vind van verhuizen of je huis op knappen is dat je behangetjes, gordijnen etc kan uitkiezen. Wij hebben veel gekregen en bijna niets gekocht. Daar zijn we heel blij mee maar dat is zeker wel even een uitdaging geweest om daarvan een geheel te maken.

Op Karwei kan je heel simpel een moodboard maken om te kijken wat voor stijl je in je huis wilt hebben. Als er een moodboard voor je  gemaakt is zie je ook welk verf en behang bij jou past. Dit moodboard is wat bij ons past en wij erg tof vinden. Hierop hebben we ook de vloer op gekozen en gekeken wat voor behang we wilden.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1f19

Tips

Een aantal tips die handig voor jou zou kunnen zijn.

  • Schrijf op alle dozen wat er inzit. Plak een blaadje op dozen met precies wat er inzit dit is veel makkelijker uitpakken en scheelt tijd en gesleep met dozen.
  • Als je er woont maakt een lijstje wat je nog moet kopen. Zo kom je elke keer weer een aantal items tegen zoals wat wij hadden prullenbak voor douche, wc rolhouder etc.
  • Maak een checklist van wat je moet aanpassen qua adressen of een vervagende huisarts moet zoeken.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s