Bullet Journal set-up mei

inspiratie

New month, new bullet journal set-up. Voor deze maand maak ik bijna alleen maar gebruik van stempels en kleine afbeeldingen. Minimalistisch en clean is wat ik deze maand heb gekozen als thema.

Weekspread

week-spread

Voor weekspread heb ik deze maand heel minimalistisch gehouden. Zodat ik naast afspraken ook kleine to-do lijstjes kan schrijven wat ik wil doen voor die week. Zo kan ik dit makkelijker verdelen. Na vorige maand heb ik de week spreads nog cleaner gehouden.

De pagina is volledig gemaakt met stempels. Heel vaak heb ik mensen horen zeggen dat niet voor hun is om een bullet journal te beginnen. Want ze kunnen niet zo mooi tekenen of vinden het overweldigend wat ze zien op Instagram of Pinterest. Hiermee wil ik laten zien dat ondanks je niet kan tekenen ook een hele leuke bullet journal kan maken.

Maandspread

spread-month

Deze maand heb ik gekozen om de vakjes iets kleiner te doen zodat meer ruimte is voor afspraken voor volgende maand op te schrijven. De rest van pagina’s heb ik opgeleukt met afbeeldingen van bloemen en een stempel met een bloemenpot.

Inspiratie

inspiratie

Tussen veel pagina’s maak ik steeds vaker inspiratie pagina’s. Om kleine doodles te maken of foto’s op te plakken als herinneringen. Zo is het naast agenda ook klein dagboek.

Tip! Print plaatjes en knip afbeeldingen uit maak daar een inspiratie pagina van met allemaal toffe dingen. Of om je pagina’s op te leuke.

Liefs,

Weet je nog niet goed wat een Bullet Journal is hier leg ik het uit. Voor meer inspiratie de bullet journal set-up van April en maart.

3 gedachtes over “Bullet Journal set-up mei

  1. Wat doe je dit mooi! Ik heb ook een bullet journal, maar het is meer een bundel van lijstjes. Dit inspireert me om er ook weer wat mooiers van te maken, dat schiet er de laatste tijd een beetje bij in..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s