Bullet journal set-up april

april1

Nieuwe maand, nieuwe set-up van mijn bullet journal. Deze maand staat in teken van (hopelijk) mooier weer! En als thema kleine roosjes. Ik deel mijn favoriete pagina’s die ik het meest gebruik de afgelopen maand.april2

Wat voor mij erg goed werkt is elke maand te beginnen met een overzicht van de maand.  Zo kan ik belangrijke afspraken opschrijven en zo in een opslag zine waar ik rest van de maand aan toe bent. Naast deze pagina’s maak ik week spreads zodat ik ook minder belangrijke afspraken of lijstjes kan opschrijven.

IMG_4543Een pagina die ook heel veel gebruik van maakt is doelen pagina. Ze ben ik met bepaalde dingen gewoon meer gemotiveerd om het te doen. Pagina’s wat voor mij niet werkt zijn moodtrackers of trackers die je dagels of wekelijks moet bijhouden. Dit vergeet ik meestal gewoon. Naast deze pagina’s gebruik ik heel veel pagina’s om aantekening of to do lijstjes te maken.

Na 3 maanden bullet journal te gebruiken vind ik nog steeds heel fijn om bij te houden. Het geeft rust en zo heb ik genoeg ruimte voor alles wat ik wil opschrijven en bijhouden.

Liefs,

4 gedachtes over “Bullet journal set-up april

  1. Het ziet er leuk uit met die roosjes! Ik zou trouwens ook niet zo goed zijn in het dagelijks bijhouden (dat is ook een reden waarom ik nog niet doe aan een bullet journal)

    Like

  2. Ziet er onwijs mooi uit! Ik ben nog steeds zoekende naar een weekly-spread. Elke week heb ik wel een andere lay-out. Vooral die stipjes zijn erg leuk, die ga ik overnemen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s