Bullet Journal Maart

IMG_0205

Time fly when you’re having fun! We zitten al weer bijna in maart. En dus tijd voor een nieuwe opzet van mijn Bullet Journal. Na Februari heb beter ontdekt wat voor mij werkt en juist niet.

Wat voor mij werkt in een bullet!

IMG_0206

Voor mij werkt het als de indeling rustig is en duidelijk. Anders raak ik teveel afgeleid en gaat voor mij het doel voorbij. Voor mijn week spreads heb ik het nu zo ingedeeld zodat er genoeg ruimte is om in te schrijven en eventuele notitie’s te schrijven. Als je niet goed weet wat een Bullet Journal is leg ik dat hier uit.

Pagina’s die voor mij werken zijn:

  • Een maand overzicht
  • Maandelijkse goals
  • Genoeg ruimte voor notities / schetsen etc.
  • Ruimte om aantekeningen te maken voor school

IMG_0207

Om toch meer een journal van te maken heb ik sommige pagina’s collages gemaakt of een motiverende quote opgeschreven / getekend. Dit is mijn doelen pagina voor de maand maart. Er zijn paar dingen weg bewerkt wat dat inhoud komen jullie binnenkort achter!

IMG_0208

Genoeg ruimte om aantekeningen te maken. Ik vind het fijn dat ik bepaalde spreads er voor bewaar zodat ik alles kan bewaren en eventueel terug zoeken. Dit is mijn set-up voor maart tot nu toe. Meestal maak ik in de loop van de maand meer pagina’s als ik toch merk dat ik een mood tracker etc wil.

Geen inspiratie? Volg mijn Bullet Journal bord op Pinterest.

Liefs,

5 gedachtes over “Bullet Journal Maart

    • Je kan eigenlijk alles mee doen wat je wilt Lijstjes maken, afspraken etc. Eerst wist ik ook echt niet wat ik er mee moest na toch proberen ben ik helemaal om! Op Pinterest en Instagram staat zat inspiratie 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s