Weekendje weg naar Antwerpen

IMG_3205

Een tijdje terug ben ik samen met mijn vriend een weekendje weg geweest naar Antwerpen. Ik was er nog nooit geweest en had me van te voren ook niet echt verdiept in wat we konden verwachten. Maar Antwerpen heeft me verbaas op verschillende punten en voornamelijk positief.

Antwerpen Centraal

IMG_3202kopieIMG_3193kopie

Antwerpen Centraal is groot en heel mooi gebouw. Alleen al een bezoekje aan station is zeker waard. Er is heel veel te zien van graffiti in de gang richting tram tot oude beelden. Als je er rond loopt kijk zo nu naar boven je ziet heel veel oude details van station zoals het vroeger was. Heel vet om te zien!

Winkelen

IMG_3201

Qua winkelen kan je echt heel goed terecht in Antwerpen. Er zijn veel winkels en de winkelstraat zijn erg breed en schoon. Elke avond vlak voor sluitingstijd zie je ook wagens de straat echt met sop schoonmaken. Heel apart om te zien maar je ziet dan ook echt bijna nergens afval liggen, zelfs geen sigaretten Nog een voordeel is dat België vaak een paar euro goedkoper is met sommige producten. Dus dat is ook weer mooi meegenomen.

Stadsfeestzaal

IMG_3232

In Antwerpen zelf heb je ook een aantal shopping centrums een waar je zeker naar binnen moet lopen is de stadsfeestzaal. Het ziet er onwijs mooi uit met veel goud bijna overal waar je kan kijken.

Voor een weekendje of dagje shoppen is Antwerpen zeker geschikt. Zijn veel leuke winkels en zit bijna allemaal in het zelfde gebied. Hou je van oude gebouwen is Antwerpen ook zeker leuk om er rond te lopen. Veel gebouwen in centrum zijn versierd met bladgoud, beelden en veel torentjes.

Liefs, Tessa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s